Navigation Content

Ulica sjećanja

Ulica sjećanja

October Road

Popularni romanopisac vraća se u svoj rodni grad i nastoji vratiti povjerenje onih koje je razočarao

INFO

Redatelj Gary Fleder

GlumciBryan Greenberg, Laura Prepon, Brad William Henke, Geoff Stults, Evan Jones

Sažetak

Popularni romanopisac Nick Garrett (Bryan Greenberg) vraća se u svoj rodni grad nakon što ga je napustio prije deset godina. Tamo je ostavio sve, obitelj, prijatelje i voljenu djevojku.

Nakon cijelog desetljeća odluči vratiti povjerenje onih koje je razočarao. Koliko je Nickov odlazak povrijedio njegove najmilije te kako će se sada poznati romanopisac prilagoditi svom rodnom gradu? Nick se nada kako će mu povratak u Knights Ridge u Massachusettsu omogućiti da prebrodi trenutnu spisateljsku blokadu. No povratak za njega značit će puno više.Morat će se suočiti s ljudima koje nije vidio jako dugo i koje je prije svega iznevjerio.

U drugoj sezoni serije stanovnici Knights Ridgea oporavljaju se od šoka i dramatičnih događaja koji su potresli gradić. Svi se privikavaju na novost da su Ikey (Evan Jones)  i Owenova supruga ljubavnici pa se odabiru strane tko će koga poduprijeti. Hoće li Ikeyja prihvatiti u staro društvo nakon što je iznevjerio prijateljstvo?

Sam Ikey privikava se na položaj odbačenog nakon što su svi digli ruke od njega, a neočekivana ponuda pronicljivog Raya 'Big Cat' Catalda možda mu može pružiti toliko željeno utočište od problema.

 

Jedan od autora serije Scott Rosenberg za mjesto radnje je odabrao improvizirani gradić nazvan Knights Ridge. Gradić pod istim imenom poslužio je i kao mjesto radnje u filmu Scotta Rosenberga 'Beautiful Girls'.

Na završetku snimanja serije mnoga su pitanja ostala nerazriješena tako da su producenti zbog velikog interesa odlučili sami financirati posljednju epizodu gdje su se sve tajne razriješile i otkrile. Zanimljiv je podatak da se pjesme glavnog glumca nalaze na soundtracku serije.

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...