Navigation Content

Škola za pet

Škola za pet

Lower Learning

Jason Biggs i Eva Longoria u izopačenoj komediji o opasnostima javnog školovanja i plemenitog učiteljskog poziva

INFO

RedateljMark Lafferty

GlumciJason Biggs, Eva Longoria, Rob Corddry, Monica Potter, Will Sasso

Sažetak

Dobro došli u osnovnu školu Geraldine Ferraro gdje su učitelji pijani, lijeni ili psihotični, svaki učenik ponavlja razred, a izmoreni zamjenik ravnatelja Tom Willoman (Jason Biggs) jedva stoji na nogama. Ali kad zgodna općinska inspektorica Rebeca Seabroook (Eva Longoria) dođe zatvoriti školu, ona i Tom iskuju plan da izbave školu iz ruku nemoguće korumpiranog ravnatelja Bilingsa (Rob Corddry).

Kakva je to tragedija iz prošlosti pretvorila Willomana u potpunog šonju? Kad se antibiotici i boksački mečevi smatraju prikladnim alatima za podučavanje? Koliko štete može nanijeti skupina razjarenih učenika drugog razreda?

Monica Potter ('Bostonsko pravo') i Wil Sasso ('Mad TV') pojavljuju se u sporednim ulogama u ovoj izopačenoj komediji o opasnostima javnog školovanja i plemenitog učiteljskog poziva.

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...