Navigation Content

Masterchef

Masterchef

Masterchef

Novi recepti, kuhari amateri, brojni kuharski trikovi, duhovit i prije svega profesionalan žiri, chefovi svjetskog glasa pod voditeljskom palicom Igora Mešina u novoj sezoni popularnog showa

INFO

Sažetak

Mladi i stari, roditelji i studenti, karijeristice i kućanice, sportaši i radnici raznih interesa i struka pozvani su sudjelovati u jedinstvenoj TV kuhinji u kojoj je potrebna strast da običnu pripremu jela pretoče u umjetnost spravljanja hrane. Svi sladokusci koji imaju talent i ljubav prema hrani, teže za savršenstvom, energijom i osobnim rastom mogu se prijaviti za show koji im pruža priliku da vještinu kuhanja razviju u rapsodiju gastronomije.

U ovoj kulinarskoj avanturi, pod nadzorom profesionalnih majstora kuhinje i uz vlastitu kreativnost, moći će promijeniti svoj život, ali i odnos hrvatskih gledatelja prema hrani. Stručni žiri sastavljen od najboljih gastro stručnjaka i kritičara natjecatelje koji nemaju profesionalno iskustvo oblikovat će svojim iskusnim savjetima u vrhunske i hvaljene šefove kuhinje. Pred nama su užici, okusi, miomirisi i boje koje tope najzahtjevnija nepca i svakog gledatelja pretvaraju u gurmana.

Zahtjevni zadaci, utrka s vremenom i maštovitost upotrebe namirnica začinjeni vještinom ukrašavanja hrane, kroz ovaj zabavni i napeti show testirat će kreativnost i živce kandidata te kuharske amatere razviti u zvijezde restorana. Dolazeći s raznim željama - od otvaranja ekskluzivnog restorana, obiteljskog hotelijerskog središta, ugodne kavane ili mirisne slastičarnice, hrvatski talenti sada imaju priliku ostvariti svoje gastro snove.

U MasterChef 3 ući će TOP 50 natjecatelja, a tko će sve dobiti privilegiju ući i u popularnu i nadasve primamljivu MasterChef kuhinju, vidjet ćemo tek nakon prvih izazova pred kojima će se naći samo odabrani kuhari amateri.
Talent, entuzijazam, motiviranost, ljubav prema hrani i pripremanju različitih jela, samo su neke od karakteristika koje je produkcija uzela u razmatranje pri odabiru natjecatelja nove sezone najkreativnijeg reality showa.
No, samo najbolji dobit će priliku ući i u MasterChef kuhinju i dobiti priliku natjecati se u jedinstvenom tv showu.

Članovi žirija su Radovan Marčić, Dino Galvagno i Andrej Barbieri, a voditelj showa je Igor Mešin.

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...