Navigation Content
Zvončica

Tinker Bell

Prelijepa dječja bajka o nestašnoj plavokosoj vili ostvarena je u kompjutorskoj animaciji

INFO

RedateljBradley Raymond

GlumciMae Whitman, Kristin Chenoweth, Raven-Symoné , Lucy Liu, America Ferrera, Jesse Mccartney, Anjelica Huston

Sažetak

Tijekom zime u vilinskom se kraljevstvu rodila Zvončica, lijepa plavokosa vila koja će biti jedna od onih koja će ostalima pomoći da donesu proljeće na kopno, odnosno, u svijet ljudi, što one tradicionalno rade nakon što procvjeta Vječni cvijet.

Međutim, iako pametna i voljna raditi, Zvončica nije svjesna za kakav je posao sposobna. Stoga se ona okuša u nekoliko poslova, od kojih svaki pođe po krivu. A kada zaista zabrlja, čemu je pridonijela i jedna od vila koja joj je beskrajno zavidna, Zvončica upropasti svačije radove i izgleda da proljeće neće moći stići na vrijeme.

No, osnažena pomoći mladoga vilenjaka, Zvončica ipak smogne snage da nešto poduzme…

'Zvončica' američkoga redatelja Bradleyja Raymonda prelijepa je dječja bajka ostvarena u kompjutorskoj animaciji, koja pripovijeda priču o Zvončici, poznatoj vili koju je 1904. stvorio pisac J. M. Barrie za svoju glasovitu dramu 'Petar Pan', čijega je junaka pedesetih godina dodatno proslavio slavni Walt Disney.

Glavna junakinja ovoga animiranoga filma ovaj put se predstavlja kao zaseban lik, a ljupka priča prati njezino rođenje, početničke nespretnosti u vilinskom svijetu te kasniji veliki uspjeh koji joj je osigurao važno mjesto u njezinu kraljevstvu. Zvončici je, u izvrsnoj hrvatskoj obradi, glas posudila glumica Hana Hegedušić, dok ju je u originalu krasio glas Mae Whitman.

Film je sinkroniziran na hrvatski.

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...