Navigation Content

Skrbništvo

Skrbništvo

Custody

Rob Morrow u priči o sveučilišnom profesoru udovcu kojemu prijeti opasnost da izgubi skrbništvo nad svojom 14-godišnjom kćeri

INFO

RedateljNadia Tass

GlumciRob Morrow, Kay Panabaker, James Denton, Dominique Bisson, Robin Brûlé, Sergio di Zio

Sažetak

Amanda (Kay Panabaker) ima četrnaest godina. Živi s ocem Davidom (Rob Morrow). Majka joj je umrla kad je imala šest godina. David je profesor engleskog i pokušava završiti roman, nije baš imućan i Amanda se naviknula na skromnost.

Okruženi su dobrim prijateljima: tu je Eugene (Sergio di Zio), dečko koji im je kao član obitelji, odrastao s dvije mame u lezbijskom braku, zatim Amandina prijateljica Susan (Dominique Bisson), a tu je i Megan (Robin Brûlé), mlada spisateljica čiju je knjigu David recenzirao i ocijenio kao jako lošu.

Iznenada, u njihovim se životima pojavi John Sullivan (James Denton) i otkriva Amandi da joj je on biološki otac...

Film 'Custody' snimljen je prema knjizi Mary Herczog, 'Figures of Echo'. Knjiga Mary Herczog izravno je nadahnuta osobnim doživljajima, no ne bavi se bolešću, nego životom ostatka obitelji, oca i kćeri, poslije majčine smrti, te nadmetanjem između biološkog i stvarnog oca oko prava nad djetetom.

Film je režirala Nadia Tass, redateljica najpoznatija po višestruko nagrađivanim filmovima 'Malcolm' i 'Amy'. Uz provjerene muške članove glumačke ekipe, osobito R. Morrowa ('Život na sjeveru'), izvrsnu je ulogu odigrala tada sedamnaestogodišnja K. Panabaker, kao Amanda.

Do sada je osvojila već niz nagrada: Rising Star 2007, glavnu nagradu Dixie Film Festivala za film Moondance Alexander, Young Artis Award za TV seriju 'Summerland'.

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...