Navigation Content

Moj je život zoološki vrt

Moj je život zoološki vrt

My Life Is a Zoo

Život nije uvijek lagan za Buda i Carrie, dvoje čuvara u malom zoološkom vrtu. S gotovo nikakvom pomoći, oni brinu za preko 400 životinja!

INFO

Sažetak

Živjeti 'divlji' život ne znači uvijek zabavu za  Buda DeYounga i Carrie Cramer. Njih dvoje žive sa preko 400 životinjskih stanovnika, spašavaju egzotične životinje, rehabilitiraju lokalnu divljač te vode mali zoološki vrt u Michiganu. Nemaju dane godišnjeg odmora, ali imaju veliku ljubav prema životinjama.

Dokumentarac prati ovaj par u DeYoung obiteljskom zoološkom vrtu dok neprestano rade kako bi zadovoljili sve potrebne uvjete za opstanak posla, dok se istovremeno brinu o svojoj sve većoj obitelji divljih životinja. Ovaj zoološki vrt dom je različitim egzotičnim, ali i regionalnim i lokalnim životinjama, od kojih su neke spašene u vrlo udaljenim dijelovima svijeta.

Carrie se doselila prije sedam godina i otad je zoološki vrt naglo porastao. On sada uključuje i program spašavanja i rehabilitacije životinja, a Bud i Carrie udomljuju 3 - 10 siročadi životinja svaki tjedan.

 

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...