Navigation Content

Tajne križa

Tajne križa

Secrets of the Cross

Pogledajte priče o novim dokazima koji otkrivaju tajne kršćanske povijesti

INFO

Sažetak

'Tajne križa' je uzbudljiv dokumentarac u četiri dijela koji otkriva misterije u srcu kršćanske tradicije. Temeljito ćemo istražiti priče koje su oblikovale zapadnu kulturu u posve novom svjetlu novih dokaza.

Serija se gradi na temeljima fascinacije Da Vincijevim kodom koji je izazvao burne reakcije. Priče koje smo učili na vjeronauku istražit će svjetski priznati učenjaci dok serija 'skida' sloj po sloj povijesti i otkriva iznenađujuće i provokativne istine.

'Tajne križa' izbjegava uobičajeni tretman priča iz Biblije i kršćanske povijesti. Ovo je moderno istraživanje povijesti koje se odvija sada i ovdje, usred gužve, jurnjave, hordi turista i prometa u današnjem Jeruzalemu i Rimu.

U središtu svake epizode su novi arheološki i povijesni dokazi koji razbijaju mitove tradicionalnih priča. Uz pomoć stručnih očevidaca, otkrit ćemo tajne i zavjere koje su sakrile istinu i konačno otkriti povijesnu stvarnost svake od ovih priča.

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...