Navigation Content

Posljednji preživjeli

Posljednji preživjeli

Last Man Standing

Pratite jednu od najzahtjevnijih avantura na svijetu!

INFO

Sažetak

U avanturi koja ne zahtijeva samo hrabrost i izdržljivost, već i veliku vještinu, šest mladih ljudi iz Velike Britanije i Amerike putuju na najegzotičnija mjesta na Zemlji, gdje žive i treniraju s domorocima kako bi savladali često vrlo surove, tradicionalne borilačke vještine.

Natjecanja na kojima će sudjelovati smatraju se najtežima na svijetu. Discipline obuhvaćaju hrvanje u amazonskoj prašumi, utrke volovskih zaprega u Indiji ili borbe svinja na otocima Nicobar. Ne radi se samo o sportskom izazovu. 'Zapadni' pustolovi moraju se izmiješati s lokalnim stanovništvom, živjeti prema njihovim običajima i pravilima i sudjelovati u svim ritualima, ma koliko opasni oni bili.

Mladići iz Engleske i Amerike su sve samo ne razmaženi. Imaju li, međutim, dovoljno hrabrosti i snage da postanu dio plemena?

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...