Navigation Content

Ubojstvo kao užitak

Ubojstvo kao užitak

Thrill of the Kill

Shiri Appleby pokušava razriješiti ubojstvo svoje sestre

INFO

RedateljRichard Roy

GlumciShiri Appleby, Chris Potter, Paul Hopkins, James Kidnie, Judith Baribeau, Matt Cooke

Sažetak

Kelly Helms (Shiri Appleby) teško se nosi s poslom nakon ubojstva njezine sestre. Policija zatvara slučaj, no ona je uvjerena da istragu treba nastaviti. Nažalost, nitko joj ne vjeruje.

Graydon Jennings (Chris Potter) uspješni je autor krimića koji romane piše iz ubojičine perspektive. Njegov posljednji roman 'Ubojstvo kao užitak' dolazi na popis bestselera, kao i sve njegove knjige. Kelly je šokirana kad pročita Graydonov roman jer je ubojstvo u knjizi vrlo slično ubojstvu njezine sestre.

Kelly je uvjerena da joj Graydon može pomoći pa ga pronalazi tijekom potpisivanja knjiga. Graydon uviđa mogući materijal za knjigu pa joj odlučuje pomoći.

Istražuje Allisonin život pomoću policijskog dosjea i različitih dnevnika te otkriva tajnu stranu Kellyjine sestre o kojoj Kelly nije ništa znala. Allison je bila u vezi sa senatorom.

Kelly i Graydon pronalaze senatora Hartforda (Matt Cooke) koji prijeti Kelly kad mu ona pokaže svoja otkrića..

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...