Navigation Content

Nevjerojatni Hulk

Nevjerojatni Hulk
SUB u 00:00SciFi

The Incredible Hulk

Edward Norton u ekranizaciji jednog od najpopularnijih stripova svih vremena

INFO

RedateljLouis Leterrier

Glumci Edward Norton, Liv Tyler, Tim Roth, William Hurt, Tim Blake Nelson, Ty Burrell, Lou Ferrigno

Sažetak

Znanstvenik Bruce Banner (Edward Norton) očajnički traži lijek protiv gama-zračenja koja je zatrovala njegove stanice i pokrenula neobuzdanu snagu bijesa koja izvire iz njega: Hulka.

Vodeći život u sjeni, odsječen od života kakav je poznavao i žene koju voli, Betty Ross (Liv Tyler), Banner nastoji izbjeći opsesivnu potjeru koju predvodi njegov protivnik, general Thunderbolt Ross (William Hurt) zajedno s vojnim aparatom koji ga nastoji zatočiti i brutalno zloupotrijebiti njegovu snagu.

I dok se svo troje hvataju ukoštac s tajnama koje su dovele do stvaranja Hulka, suočavaju se s čudovišnim novim neprijateljem poznatim kao The Abomination (Tim Roth) čija destruktivna snaga nadmašuje čak i Hulkovu.

Znanstvenik mora donijeti mučan konačni odabir: prihvatiti miran život kao Bruce Banner ili pronaći heroja u stvorenju koje se nalazi u njemu – Nevjerojatnog Hulka.

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...