Navigation Content

Divlji valovi

Divlji valovi

Surf's Up

Maleni žutouhi pingvin odluči postati slavni i poštovani surfer

INFO

RedateljAsh Brannon, Chris Buck

GlumciShia LaBeouf, Jeff Bridges, Zooey Deschanel, Jon Heder, James Woods, Diedrich Bader

Sažetak

Ekipa koja snima dokumentarni film prati Codyja Mavericka, malenoga žutouhog pingvina koji živi u Shiverpoolu na Antarktici. Nakon susreta s legendom surfanja Zekeom Big Z-jem Topangom, Cody želi krenuti njegovim stopama i postati slavni i poštovani surfer.

Lovac na talente Mikey Abromowitz stiže u Shiverpool u potragu za surferima koji bi sudjelovali na memorijalnom natjecanju Big Z-ja. Cody se pridružuje grupi surfera nakon što se dokaže pred Mikeyjem i sprijatelji se s Chicken Joeom, opuštenim surferom iz Sheboygana u Wisconsinu.

Ubrzo nakon što stigne na otok Pen Gu, Cody susreće lokalnu spasiteljicu Lani Aliikai dok ona spašava malog pingvina Arnolda. Kasnije se Cody sukobi s egoističnim Tankom Shredderom Evansom, mišićavim pingvinom i devetostrukim osvajačem natjecanja 'Big Z' jer ga nađe kako kamenjem gađa spomenik Big Z-ju.

Sukob privuče pozornost promotora Reggieja Belefontea koji željno iščekuje surferski dvoboj između Codyja i Tanka. Cody zbog neiskustva strada u natjecanju i ozlijedi nogu kad stane na otrovnog ježa. Lani vodi Codyja u džunglu, u skrovište pustinjaka zvanoga Geek, kako bi se oporavio od ozljeda.

Film je sinkroniziran na hrvatski jezik.

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...