Navigation Content

Cura na zadatku

Cura na zadatku

Miss Congeniality

Sandra Bullock je muškobanjasta agentica koju pretvore u misicu kako bi spriječila ludog zločinca

INFO

RedateljDonald Petrie

Glumci Sandra Bullock, Michael Caine, Benjamin Bratt, Candice Bergen, William Shatner, Ernie Hudson, Heather Burns

Sažetak

Kad serijski ubojica natukne da je za svoju sljedeću metu odabrao buduću Miss SAD-a, FBI odluči u izbor ubaciti jednu od svojih agentica, čiji će zadatak biti iz prve ruke neprimijećeno motriti razvoj situacije.

Jedina ozbiljna kandidatkinja za zadatak jest prgava i pomalo muškobanjasta Gracie Hart (Sandra Bullock).

Gracie se predstavlja kao Miss New Jerseyja, a cijeli tim predvodi veliki zavodnik Eric Matthews (Benjamin Bratt), koji ne uspijeva ostati imun na njezine, drugima nevidljive, čari. Organizatori izbora, Kathy Morningside (Candice Bergen) i Stan Fields (William Shatner), isprva su zgroženi idejom o nastupu nesofisticirane agentice, ali situaciju pokušaju riješiti angažiranjem iskusnog Victora Mellinga (Michael Caine), koji bi Gracie trebao preobraziti u legitimnu kandidatkinju..

Na prvi pogled, 'Cura na zadatku' čini se kao jednostavna kriminalistička komedija, no film nam daje odgovore na neka važna pitanja. Redatelj Donald Petrie i scenaristi, Marc Lawrence i Katie Ford, žele nam poručiti kako ne postoji samo jedan model ženske ljepote, nego da ljudske kvalitete treba tražiti negdje drugdje.

Uz sjajnu Sandru Bullock, moramo posebno istaknuti legendarnog Michaela Cainea te nezaboravnu Murphy Brown, Candice Bergen.

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...