Navigation Content

The Runaways

The Runaways

The Runaways

Priča o popularnoj ženskoj glazbenoj skupini koju su oformile Joan Jett i Sandy West i koja je svoju svjetsku slavu doživjela 70-tih godina prošlog stoljeća.

INFO

RedateljFloria Sigismondi

GlumciDakota Fanning, Kristen Stewart, Michael Shannon, Stella Maeve, Scout Taylor-Compton

Sažetak

Kristen Stewart i Dakota Fanning glume u ovoj glazbenoj priči o nastanku jedne od prvih tinejdžerskih ženskih rock-grupa iz sedamdesetih, 'The Runaways'. Moćan utjecaj producenta Kima Fowleya pretvorit će buntovnice iz Kalifornije u planetarno popularan bend.

Film prati dvije prijateljice, Joan Jett i Cherie Curie, koje se iz buntovnih djevojčica s juga Kalifornije pretvaraju u rock-zvijezde sad već legendarnog sastava koji je utabao stazu mnogim idućim generacijama ženskih bendova. Joan i Charie padaju pod magični utjecaj producenta Kima Fowleyja (Michael Shanon) koji grupu uspijeva pretvoriti u planetarno popularan sastav.

Uz imidž opasnih cura i s mnogo sirovoga talenta bendu, a i dvjema glavnim vokalisticama, ne treba dugo da se proslave. Joan je srce grupe i prava rokerica, a izazovna Cherie je prava seks-bomba. U režiji i prema scenariju Florie Sigismondi film prati Joanin i Cherien turbulentan odnos na pozornici i izvan nje dok se bend polako raspada.

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...