Navigation Content
Bez vesla

Without a Paddle

Tri stara prijatelja i izgubljeno blago - što može poći po zlu?

INFO

RedateljSteven Brill

GlumciDax Shepard, Matthew Lillard, Seth Green, Burt Reynolds, Carl Snell

Sažetak

Tri stara druga ponovno se sreću tek na sprovodu prijatelja iz djetinjstva.

Prisjećaju se davnih dana i evociraju uspomene dok pregledavaju stvari svog starog kompe. Među njima je i kovčeg koji sadrži detalje o poduhvatu na koji se pokojnik planirao uputiti.

Prijatelji shvate da je bio na tragu 200.000 dolara, nestalih zajedno s otmičarom zrakoplova D.B. Cooperom 1971.

Odluče se upustiti u avanturu i krenuti na putovanje, nesvjesni opasnosti koje ih očekuju - od brzaca na rijeci do ludog stanovnika divljine.


Redatelj Steven Brill stoji iza nekolicine popularnih komedija posljednjih desetak godina. Dovoljno je prisjetiti se hitova s Adamom Sandlerom - 'Little Nicky' i 'Mr. Deeds' te onog s omiljenim nam Owenom Wilsonom - 'Drillbit Taylor', koji smo imali prilike gledati na RTL Televiziji.

'Bez vesla' jedan je od onih filmova od kojih znate što očekivati od samog početka – gegovi se nižu jedan za drugim bez trenutka praznog hoda, a gledatelji jedva dolaze do daha od silnog smijeha.

U prvom planu je sjajni Seth Green ('Austin Powers', 'Dobar posao u Italiji'…) koji glumi strašljivog Dana. Jednako zabavni su i Matthew Lillard ('Scooby-Doo') te Dax Shepard, a iznenađenje filma je svakako Burt Reynolds, koji na svojevrsni način reprizira svoju ulogu čovjeka divljine iz legendarnog trilera 'Deliverence' iz 1972.

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...