Navigation Content

Drvosječe

Drvosječe

Ax Men

Duboko u šumama Amerike, ekipa drvosječa ispričat će nam povijest i sadašnjost jednog od najopasnijih poslova

INFO

Sažetak

Duboko u šumama pacifičkog sjeverozapada Amerike, čvrsti i opori ljudi žive od jednog od najopasnijih poslova u povijesti - obaranja drveća i transporta trupaca. Njihova je misija posjeći drvo smješteno na padinama koje su previše strme za pristup strojevima.

A to nije jednostavan zadatak. Drvosječe mogu ispričati izvanredne priče o svojem zanimanju koje se mijenjalo pojavom industrije, pokazujući kako je tehnologija promijenila živote suvremenih drvosječa, no borba čovjeka protiv sila prirode ostaje ista.

Suočeni s mehaničkim kvarovima i krajnje nepovoljnim vremenom i terenom, njihov je život u stalnom iskušenju. Popucali kablovi, otkinuti trupci i opasni strojevi među mnogim su opasnostima koje svakodnevno prijete njihovim životima i sigurnosti. Sve i svašta može poći po zlu, a cijena čak i najjednostavnije pogreške može značiti smrt.
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...