Navigation Content

Biblijski misteriji

Biblijski misteriji

Bible Mysteries

Serija 'Biblijski misteriji' pokušava riješiti dvije najveće teološke enigme koje leže u srcu moderne religije: koja je tajna Torinskog platna i tko je napisao Svitke s Mrtvog mora?

INFO

Sažetak

Već desetljećima se razvijaju teorije i kontroverze oko pitanja pravog porijekla Svitaka sa Mrtvog mora, jednog od najvećih arheoloških pronalazaka u povijesti.

Proučite stvarne dijelove svitaka i istražite špilje gdje su pronađeni. Pogledajte koji je to novi trag i dokaz o piscima svitaka starih 2000 godina. Može li pronalazak pehara izrezbarenog tajnovitim tekstom dovesti do otkrivenja misterija o tome tko je zapravo napisao ove svitke?

Druga najveća biblijska misterija jest Torinsko platno koje je stotinama godina dijelilo vjernike od nevjernika. Sada znanstvenici naoružani nepobitnim znanstvenim i povijesnim dokazima pokušavaju ponovo kreirati ovo platno i otkriti njegove tajne.
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...