Navigation Content
Ponovno 17

17 Again

Matthew Perry i Zac Efron dijele ulogu sredovječnog Mikea koji se čarolijom pretvori u 17-godišnjeg mladića

INFO

RedateljBurr Steers

GlumciZac Efron, Leslie Mann, Thomas Lennon, Matthew Perry, Tyler Steelman, Adam Gregory, Michelle Trachtenberg

Sažetak

Sa 17 godina, Mike O'Donnel (Zac Efron) maturant je i košarkaška zvijezda s djevojkom i blistavom budućnošću pred sobom. Međutim, on sve to odlučuje odbaciti kako bi svoj život podijelio sa svojom djevojkom Scarlett (Alison Miller) jer je upravo saznao da očekuju bebu.

Sa 37, Mike (Matthew Perry) jadni je tata čiji se brak sa Scarlett (Leslie Mann) raspao, a izmaklo mu je i promaknuće na poslu. Jedino o čemu sanja je kako bi sve bilo drugačije kad bi mogao početi ispočetka.

Uz malo čarolije, možda će mu se pružiti prilika...

Matthew Perry i Zac Efron dijele ulogu sredovječnog Mikea koji se čarolijom pretvori u 17-godišnjeg mladića. No, biti suvremeni tinejdžer ne prolazi bez komplikacija, kao što će Mike otkriti povezujući se s klincima u školi… I ponovno paleći iskricu ljubavi sa svojom ženom.

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...