Navigation Content

Zlatna groznica

Zlatna groznica
ČET u 13:30DiscEu

Gold Rush

Pratite šestoricu muškaraca koji će riskirati sve za šansu da pronađu zlato u divljini Aljaske

INFO

Sažetak

U jeku ekonomske krize, obitelj Hoffman uzima svoju sudbinu u vlastite ruke i odlaze u potragu za novim uzbuđenjima. ‘Gold Rush: Alaska’ prati ambicioznog Todda Hoffmana i njegovu obitelj koji će se zajedno upustiti u izazov koji će promijeniti njihove živote zauvijek dok pokušavaju pronaći zlato u divljinama Aljaske.

Nakon kupovine 200 jutara zemlje u sjevernom dijelu Aljaske, ova optimistična obitelj sve svoje nade polaže u stjecanje velikog bogatstva pronalaskom zlata. Izazovi koji slijede su bezbrojni, a ekipa mora raditi cijeli dan kako bi održavala potrebnu mašineriju u pogonu.

Dok se Hoffmani pokušavaju naviknuti na novi način života, njihov uspjeh ili poraz ovisi o prijateljstvu koje će pokušati iskovati u zajednici u kojoj žive. Ukoliko uopće dobiju šansu da pronađu zlato.

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...