Navigation Content

Život s plemenom Kombai

Život s plemenom Kombai

Living With the Kombai Tribe: The Adventures of Mark and Olly

Pratite istraživače Marka i Ollyja u pokušaju integriranja u jedan od najneobičnjih svjetova na Zemlji

INFO

Sažetak

Pridružite se ekstremnim putnicima Marku Ansticeu i Ollyju Steedsu na jedinstvenim ekspedicijama u neka od najudaljenijih i najizoliranijih dijelova svijeta u novom dokumentarcu ‘Living with Kombai Tribe: The Adventures of Mark and Olly’.

Istraživač Mark i novinar Olly proveli su nekoliko mjeseci s authtonim plemenima Zapadne Papue - sa plemenom Kombai - ulazeći duboko u neoznačena područja sa željom da se integriraju u ovu izoliranu kulturu s bogatom poviješću ratovanja, čarobnjaštva i vračanja. U ovom svijetu toliko različitom od njihovog, nastojat će živjeti u potpunosti poput njihovih domaćina.

Ovo je vrlo težak izazov jer ne samo da moraju naučiti kako preživjeti na vrlo neobičnoj i neprijatnoj prehrani, već moraju obavljati iste poslove, naučiti nove jezike i naučiti razumjeti svakodnevne rituale ovih plemena.

Pridružite se Marku i Ollyju na nevjerojatnoj pustolovini u kojoj će steći nove prijatelje, ali i neprijatelje, te naučiti sve tajne ovih primitivnih društava.

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...