Navigation Content

Sam u kući

Sam u kući

Home Alone

Nehotice ostavljen sam kod kuće, mali Macaulay Culkin mora obraniti dom od dva blesava provalnika

INFO

RedateljChris Columbus

GlumciMacaulay Culkin, Joe Pesci, Daniel Stern, John Heard, Roberts Blossom, Catherine O'Hara, John Candy

Sažetak

Kad maloga Kevina McCallistera nehotice ostave kod kuće dok je čitava njegova obitelj na božićnom putovanju, on će, u iščekivanju njihova povratka, sam morati obraniti dom od dva blesava provalnika.

'Sam u kući' vrlo je uspješna obiteljska komedija o malenom dječaku Kevinu (Macaulay Culkin) kojeg obitelj posve slučajno ostavi samoga u kući.

Kad shvati da ga je obitelj, koja se zaputila na odmor u Francusku, ostavila potpuno samoga, Kevin će se morati naučiti brinuti za sebe pa čak i zaštititi vlastitu kuću od dva blesava provalnika (Joe Pesci i Daniel Stern) koji namjeravaju opljačkati sve kuće u njegovu susjedstvu u Chicagu.

Iako se završetak filma može čak učiniti nasilnim, Culkinov šarm učinio je ovaj film jednom od najvećih uspješnica svoga vremena.

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...