Navigation Content

Pošta u Disksvijetu

Pošta u Disksvijetu

Going Postal

Priča o velikom prevarantu Moistu Von Lipwigu i osvetoljubivoj Adori Belle Dearheart

INFO

Sažetak

Nakon što je cijeli život bio prevarant, Lipwigovi zločini napokon ga sustižu u gradu Ankh-Morporku. Čeka ga smrtna kazna vješanjem, ali u njemu prepoznaju savršenoga čovjeka za mjesto upravitelja ruševne pošte u Ankh-Morporku.

Moist Von Lipwig (Richard Coyle) suočava se s gotovo nemogućim zadatkom i brzo stječe neprijatelja u krvoločnom tiraninu Reacheru Giltu (David Suchet), vlasniku suparničke pohlepne komunikacijske kompanije Grand Trunk Clacks, koja ima monopol. Lipwigov prvi instinkt je bježanje. Sve dok ne upozna čarobnu Adoru (Claire Foy).

Očaran njezinom ljepotom i pameću, Lipwig će sve učiniti da stekne njezinu naklonost, ne znajući kakvu je ulogu on imao u padu njezine obitelji...

'Pošta u Disksvijetu' 33. je roman o Disksvijetu Sir Terryja Pratchetta. Objavljen je 2004. i bio je u užem izboru za nagradu za najbolji roman Nebula.

Drama je snimljena na lokacijama u Mađarskoj, gdje je dobila divnu atmosferičnu pozadinu za Ankh-Morphork, Pratchettov epski svijet fantazije.

U pustolovnoj priči punoj romantike i osvete glume britanske zvijezde: Richard Coyle ('Prince of Persia', 'Coupling') kao Moist Von Lipwig, David Suchet ('Agatha Christie’s Poirot') kao Reacher Gilt, Charles Dance ('Gosford Park', 'Bleak House') kao Lord Vetinari i Claire Foy ('Little Dorrit') kao Adora Belle Dearheart.

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...