U susretu prošloga kola Rugby Super League branitelji prošlogodišnjeg naslova Wigan Warriors teško su poraženi od Warrington Wolvesa rezultatom 24-6. Bio je to prvi poraz 'Ratnika' iz Wigana ove sezone, a tom su pobjedom 'Vukovi' iz Warringtona učvrstili vodstvo na tablici. Wigan je trenutno peti sastav Super League (uz jednu odigranu utakmicu manje), a u osmom kolu gostuje kod Leeds Rhinosa.

Leeds je trenutno šesti na tablici Super League i iako su drugi najefikasniji sastav, imaju poroznu obranu zbog koje su izgubili tri susreta. Za razliku od Leedsa koji igra 'za gol više', utakmice Wigana su puno tvrđe i u njima u prosjeku pada puno manje golova. Bit će zanimljivo vidjeti koja će filozofija igre prevladati u ovom susretu, odnosno koji će sastav uspjeti nametnuti svoju igru.

Prošle sezone Wigan je u polufinalu doigravanja izbacio Leeds limitiravši ih u uzvratnom susretu na samo šest poena, a kako će završiti ovaj susret nama relativno nepoznatog i egzotičnog sporta, provjerite na kanalu SportKlub+.