Navigation Content

Zločinački umovi: Analiza počinitelja

Zločinački umovi: Analiza počinitelja

Criminal Minds: Suspect Behavior

Spin-off 'Zločinačkih umova' prati dogodovštine Jedinice za analizu ponašanja koju predvodi Forest Whitaker

INFO

Sažetak

Nova 'spin-off' serija 'Zločinačkih umova' prati dogodovštine nove Jedinice za analizu ponašanja koja se pojavila u petoj sezoni originalne serije.

Ovu izvanrednu skupinu operativaca FBI-a predvodi specijalni agent Sam Cooper kojega glumi oskarovac Forest Whitaker ('Posljednji kralj Škotske', 'Vod smrti', 'Na rubu zakona'), koji je poznat po intenzivnom proučavanju karaktera likova iz svih svojih glavnih uloga.

Ekipa agenta Coopera čvrsta je u svojim uvjerenjima te nepokolebljiva u svojoj misiji privođenja nekih od najopasnijih zločinaca Amerike pred lice pravde. Cooper je mentalno i fizički žestok vođa koji se ne boji riskirati karijeru kako bi ostao dosljedan u svojim uvjerenjima, te se trudi izbjeći političku birokraciju izvan baze u Quanticu.
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...