Navigation Content

Noć u muzeju 2

Noć u muzeju 2
ČET u 15:50HBOHD

Night at the Museum: Battle of the Smithsonian

Pala je noć na institut Smithsonian u Washingtonu… Ali nešto se nevjerojatno kreće dok se bivši noćni čuvar Larry Daley uvlači u najveću pustolovinu prepunu mašte

INFO

RedateljShawn Levy

Glumci Owen Wilson, Ben Stiller, Christopher Guest, Hank Azaria, Alain Chabat, Jon Bernthal, Amy Adams

Sažetak

Pala je noć na institut Smithsonian u Washingtonu. Vodiči su otišli kući, svjetla su ugašena, školska su djeca ušuškana u krevetima… Ali nešto se nevjerojatno kreće dok se bivši noćni čuvar Larry Daley (Ben Stiller) uvlači u najveću pustolovinu prepunu mašte, u kojoj povijest zaista oživljava.

U ovome drugom nastavku sage 'Noć u muzeju', Larry se suočava s takvom epskom bitkom, koja se može odvijati samo u hodnicima najvećega svjetskog muzeja. Sad Larry mora pokušati spasiti svoje bivše nežive prijatelje od nečega što ih može izbaciti iz zbirke čuda Smithsoniana koja sva iznenada dobivaju neki svoj život, od slavnih slika na zidovima do svemirskih raketa u hodnicima.

U prvom filmu koji je ikad snimljen u kompleksu Smithsoniana, zabava počinje nakon što je Larry napustio slabo plaćeni svijet čuvanja muzeja i postao traženi izumitelj proizvoda za televizijsku prodaju Daley Devices. Čini se da ima sve.

Ali nešto nedostaje u njegovu životu. Nešto ga vuče natrag u mjesto koje ga je nekad opsjedalo, u prirodoslovni muzej, gdje je jedanput proveo čarobnu noć života. Ondje nailazi na uznemirujuće otkriće. Njegovi najdraži izlošci, koji su neki od njegovih najbližih prijatelja, proglašeni su zastarjelima. Spakirani su u kutije i čekaju da ih odnesu u goleme depoe Smithsoniana.

Njihova je sudbina nepoznata sve dok Larry ne primi poziv u pomoć od minijaturnoga kauboja Jededie (Owen Wilson) koji ga obavještava o katastrofi koja će se dogoditi. Čini se da su pridošlice oživjele svoj novi dom. Među njima je i egipatski vladar Kahmunrah (Hank Azaria) koji je osobito gadno raspoložen nakon 3000 godina spavanja. Sad on i trio najopakijih sljedbenika u povijesti - Ivan Grozni (Christopher Guest), Napoleon Bonaparte (Alain Chabat) i Al Capone (Jon Bernthal) - kuju urotu za zauzimanje muzeja (i planeta) dok pokreću Vojsku podzemnoga svijeta. Žureći se u glavni grad, Larry se suočava s nečim što je očito previše za njega.

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...