Navigation Content

Kardiofitnes

Kardiofitnes

Cardiofitness

Nezatomljiva strast procvjeta između 27-godišnje spisateljice Stefanije i 15-godišnjeg srednjoškolca Stefana

INFO

RedateljFabio Tagliavia

GlumciNicoletta Romanoff, Federico Costantini, Giulia Bevilacqua, Sarah Felberbaum, Daniele De Angelis

Sažetak

Film prati priču o nezatomljivoj strasti koja procvjeta između Stefanije (Nicoletta Romanoff), 27-godišnje diplomantice koja traži posao i Stefana (Federico Constantini), 15-godišnjeg srednjoškolca i obožavatelja grafita i bejzbola.

Stefania redovito odlazi u teretanu sa svoje dvije najbolje prijateljce, Cecilijom (Giulia Bevilacqua) i Ilarijom (Sarah Felberbaum). Smijehom i bicikliranjem na sobnim biciklima pokušavaju rastjerati životne frustracije i stres.

Jedne večeri, Stefania ugleda Stefana u teretani. Trenirajući košarku ozlijedio je koljeno te počinje s rehabilitacijom kako bi se što prije doveo u formu za vrlo važnu utakmicu.

Za oboje, ovo je bila ljubav na prvi pogled, no njihova neobična veza očito izaziva zbunjenost i skepsu među njihovim prijateljima i rodbinom. Iako se radi o istinskim osjećajima, jesu li oni dovoljno jaki da prevladaju pritisak koji im nameće okolina?

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...