Navigation Content

Junfer u četrdesetoj

Junfer u četrdesetoj

The 40 Year Old Virgin

Bolje ikad nego nikad!

INFO

RedateljJudd Apatow

Glumci Steve Carell, Catherine Keener, Paul Rudd, Romany Malco, Seth Rogen, Elizabeth Banks, Leslie Mann, Jane Lynch

Sažetak

Andy Stitzer (Steve Carell) muškarac je u svojim četrdesetima, koji zapravo nikada nije odrastao. Okružen svojim stripovima, figuricama akcijskih heroja koje sakuplja, on živi u svom svijetu i radi u dućanu elektroničke opreme.

No, prilično je zadovoljan svojim životom i igra kartama koje mu je život udijelio, sve dok njegovi kolege David (Paul Rudd), Jay (Romany Malco) i Cal (Seth Rogen) ne otkriju veliku tajnu - da nije nikada spavao sa ženom. Užasnuti tim otkrićem, odluče pomoći prijatelju i pronaći ženu voljnu za seks s Andyjem.

Nakon nekoliko spojeva koji završe katastrofalno, tračak nade pojavi se kad upozna Trish (Catherine Keener), lijepu ženu i samohranu majku kojoj se Andy svidi na prvi pogled...

Judda Apatowa upoznali smo kao producenta najboljih humorističnih tinejdžerskih serija s početka novog tisućljeća –“Freeks and Geeks” te “Undeclared” te niza cjelovečernjih filmova, od kojih ćemo samo izdvojiti odlične; “Superbad”, “Pinaapple Express” ili recentniji “To je rock’n’roll” (“Get him to the Greek”).

Ovdje ga upoznajemo kao redatelja osjećajne i inteligentne komedije koja osjetljivoj temi kao što je nevinost u četrdesetoj uspijeva prići s puno razumijevanja i zrelosti te potpuno izbjeći bilo kakvo izrugivanje, a opet, i nasmijavati nas čitavo vrijeme trajanja filma.

Glavne uloge pripale su jednom od najpoznatijih komičara današnjice - Steveu Carellu, koji nas već sedam sezona nasmijava u američkoj verziji kultne serije “U uredu” te izvrsnoj Catherine Keener, koju smo gledali u nizu blockbustera, poput „Biti John Malkovich“, „Capote“, „Sinegdoha, New York“ ili „Where the wild things are“. Nikako ne smijemo zaboraviti ni sjajne Setha Rogena i Paula Rudda, koji su još jednom pokazali da pripadaju samom vrhu svjetskog glumišta.

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...