Navigation Content

Trashopolis

Trashopolis

Trashopolis

Dokumentarac koji istražuje najčudesnije i najpoznatije gradove diljem svijeta pokušavajući otkriti njihove mračne i prljave male tajne - uz pomoć smeća koje proizvode.

INFO

Sažetak

Od nebodera Manhattna do mračnih katakombi Pariza, od antičkih ruševina Rima i londonske misteriozne kanalizacije pa sve do živopisnih tržnica Kaira, serija istražuje kako je smeće zapravo tajni sastojak koji je transformirao velike gradove u stupove civilizacije kakvi su danas.

Tijekom povijesti, smeće je odigralo fascinantnu ulogu u razvoju navedenih gradova: otpad je iskorištavan za izgradnju današnjih arhitektonksih atrakcija, a ono je ujedno bilo i glavni uzrok brojnih bolesti, što se izravno odražavalo na stanovništvo.

No, osim povijesnog aspekta ove nevjerojatne priče o smeću, 'Trashopolis' donosi i analizu sadašnjosti i viziju budućnosti.

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...