Legija plaćenika iz Manchestera koju vodi talijanski trener Mancini, loše se provela na hladnom istoku Europe, na gostovanju kod Dynama iz Kieva. Ukrajinci, za koje vrlo dobro igra i naš Ognjen Vukojević, uvjerljivo su slavili protiv Engleza s 2-0. Osim što su postigli dobar rezultat pred uzvratnu utakmicu, nogometaši iz Kieva su potpuno nadigrali legionare Manchester Cityja koji su jako slabo reagirali na momčadsku i borbenu presing-igru Ukrajinaca.

U uzvratu će Tevez i društvu morati dobro zasukati rukave kako bi ostali u igri za europski trofej, no dojam je da je Dynamo bolja momčad i da prolazi dalje. U prvom susretu najagilniji u sastavu iz Manchestera bio je Edin Džeko, no nije mogao učiniti ništa bez podrške ostatka momčadi. Tandem Tevez - Džeko još se nije uigrao, no i u ovoj 'fazi upoznavanja'  vrlo su opasni i nema obrane na svijetu koja im se može suprotstaviti kad igraju u formi s pravim pristupom.

City narednog vikenda igra vrlo važnu utakmicu Premiershipa protiv Chelsea. Tottenham, Manchester City i Chelsea se ove sezone bore za dva mjesta koja vode u LP i pristup Mancinijeve momčadi pokazat će koje natjecanje shvaćaju kao prioritet. S druge strane, City ima veliki izbor kvalitetnih igrača i može sastaviti i dva odlična prva sastava tako da ih ne treba otpisati, a ako Džeko bude imao svoj dan, Ukrajincima se loše piše.