Navigation Content
Separe

The Booth at the End

Xander Berkeley, tajanstvena osoba iz separea na kraju restorana, gostima ispunjava najveće želje. No, uvijek traži nešto zauzvrat!

INFO

RedateljJessica Landaw

GlumciXander Berkeley, Sarah Clarke, Kate Maberly, Timothy Omundson, Jake Richardson, Jack Conley

Sažetak

Multimedijalni studio Michaela Eisnera, Vuguru, donosi nam 'Separe', psihološki triler koji je osmislio pisac Christopher Kubasik, a koji vodi veteranka televizijske režije Jessica Landaw.

Xander Berkeley ('24', 'CSI', 'Terminator 2') glumi Čovjeka, misterioznu osobu koja sjedi u separeu na kraju restorana ispunjavajući gostima njihove najveće želje. Zauzvrat traži da oni za njega obave zadatak odgovarajući na najbitnije pitanje: Koliko su daleko spremni otići da bi dobili ono što žele.

Pet polusatnih epizoda dostupno je za televiziju, a kratke epizode i za internet, što ovaj uradak čini pravim projektom na više platformi.

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...