Navigation Content
Nepozvani

The Uninvited

Tinejdžerica će učiniti sve kako bi se riješila maćehe.

INFO

RedateljThomas Guard, Charles Guard

GlumciEmily Browning, Elizabeth Banks, David Strathairn, Arielle Kebbel, Maya Massar

Sažetak

Ovaj zastrašujući psihološki triler, ujedno i remake jednog od najuspješnijih korejskih filmova svih vremena, 'A Tale of Two Sisters', dugometražni je prvijenac braće Charlesa i Thomasa Guarda.

Anna Rydell (Emily Browning) vraća se svojoj sestri i najboljoj prijateljici Alex (Arielle Kebbel) nakon boravka u umobolnici. Njezin oporavak ugrozit će okrutna pomajka, distancirani otac i prisutnost duha u njihovu domu.

Prema korejskom hit-filmu Kim Jee-Woon iz 2003, 'Changhwa Hongryon', 'Nepozvani' se vrti oko Anne koja se vraća kući nakon što je provela neko vrijeme u bolnici poslije tragične smrti svoje majke. Njezin oporavak nazaduje kad ona otkrije da se njezin otac Steven (David Strathairn) zaručio s nekadašnjom medicinskom sestrom njezine majke, Rachel (Elizabeth Banks). Jedne noći Annu posjećuje duh njezine majke, koji je upozori na Racheline namjere. Zajedno, Anna i njezina sestra pokušavaju uvjeriti oca da njegova zaručnica nije onakva kakvom se prikazuje, a ono što je trebalo biti sretno obiteljsko okupljanje postaje smrtonosna bitka volja između pokćeri i pomajke.

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...