Navigation Content
TV Onion

The Onion Movie

The Onion, novine koje su uspjeh ostvarile parodiranjem i satiričkim prikazom aktualnih vijesti u svijetu, konačno su dobile i svoju filmsku verziju.

INFO

RedateljJames Kleiner

GlumciAbigail Mavity, Len Cariou, Steven Seagal, Daniel Dae Kim, Larissa Laskin

Sažetak

'The Onion' je serija skečeva koji sadržavaju oštar, necenzurirani humor bivših školskih novina koje su se pretvorile u jedne od najčitanijih novina u Americi razotkrivajući licemjerje modernoga svijeta.

Zasnovan na široko popularnim satiričkim novinama koje je New Yorker proglasio jednom od najsmješnijih publikacija u Americi, film TV Onion donosi necenzurirane vijesti i mišljenja iz cijeloga svijeta. Kad od voditelja 'Onion Newsa', Norma Archera (Len Cariou), zatraže da kompromitira svoj novinarski integritet da bi zadovoljio korporativnog sponzora, on nije bijesan, on je... ljut.

Ciljajući pop-zvijezde, društvene igre, zatvorenike i mirovne pregovore, film TV Onion donosi spektakularne naslovnice i urnebesan smijeh.

'The Onion' je novinarska organizacija koja na satiričan način komentira svjetske događaje. Predmeti njihove sprdnje su novinski uvodnici, intervjuiranje ljudi na cesti i bombastični naslovi. Film se počeo snimati još 2003, no u međuvremenu su glavni autori odustali od projekta. Projekt se još 4 godine provlačio po studijima i kad su već svi obožavatelji odustali, film napokon izlazi na DVD-u 2008. godine.

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...