Navigation Content
Lugarnica

Forsthaus Falkenau

Neuništiva serija ZDF-a o kanadskom lugaru koji se nakon ženine smrti vraća svojim korijenima u Njemačku

INFO

GlumciHardy Krüger jr., Teresa Klamert, Martin Lüttge, Tina Bordihn, Lion Sokar, Paulina Schwab, Michael Wolf

Sažetak

Stefan Leitner (Hardy Krüger jr.) je čuvar nacionalnog parka u Kanadi. Prije mnogo godina njegov otac i njegova u međuvremenu preminula majka iselili su se iz Küblacha u Kanadu. Stefan je došao za njima nakon završena studija šumarstva.

Sada ga put vodi natrag u Küblach jer kani prodati kuću svojih roditelja, koja stoji prazna. S njim je i njegova 15-godišnja kći Jenny (Teresa Klamert). Taj kratki posjet zavičaju unosi velike promjene u njegov život i život njegove kćeri...

On je mlad, seksi, zgodan, a k tome brižan otac. U prirodnim prostranstvima snalazi se kao kod kuće i zna izliječiti bolesne životinje. Prelijepo da bi bilo istinito? Pratimo doživljaje Stefana Leitnera, kojega glumi Hardy Krüger mlađi, novi lugar u XVIII. sezoni Lugarnice, koji je seriji dao dobrodošao nov zamah i snagu.

Neuništiva serija ZDF-a u ovoj se sezoni može pohvaliti posve novom glumačkom podjelom, koja je, kao i prethodne sezone, privukla mnogobrojne gledatelje.

Što novi lugar radi u Bavarskoj šumi? Razapet je između svojih lugarskih obveza, zahtjeva svoje buntovne kćeri, tinejdžerice, neprilika što ih izaziva njegov otac i romantične žudnje svojeg srca. Naime, udovac se ubrzo zaljubi u seosku liječnicu Sonju, emancipiranu majku dvoje djece.

Kad ga pitaju koje bi bilo njegovo zanimanje iz snova da nije postao glumac, Hardy Krüger mlađi smjesta odgovara: lugar. Njegova ljubav prema prirodi potječe još iz djetinjstva u Tanzaniji, kad je odrastao na farmi Momella, na kojoj je proslavljeni Howard Hawks snimao film "Hatari" s Johnom Wayneom i Krügerovim ocem, Hardyjem starijim, u glavnim ulogama. Nakon studija glume u SAD-u, Hardy mlađi osvojio je mnogo obožavatelja, glumeći u seriji "Protiv vjetra" te u nekoliko međunarodnih igranih filmova i televizijskih mini-serija.

Kao Stefan Leitner, kanadski lugar koji se nakon ženine smrti vraća svojim korijenima u Njemačku, Hardy Krüger mlađi pomno nastavlja tragom Christiana Wolffa, omiljenog lugara, koji je glumio u 230 epizoda te serije, od njezina početka do 2006.

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...