Navigation Content
Norbit

Norbit

Eddie Murphy, Eddie Murphy i Eddie Murphy u komediji koja mu je za svaku ulogu donijela Zlatnu Malinu

INFO

RedateljBrian Robbins

Glumci Eddie Murphy, Thandie Newton, Terry Crews, Clifton Powell, Lester Speight, Cuba Gooding Jr., Eddie Griffin, Katt Williams

Sažetak

Kad je bio beba, roditelji su malog Norbita (Eddie Murphy) ostavili na stubištu kineskog restorana, koji je ujedno bio i sirotište, pa ga je odgajao vlasnik, gospodin Wong (Eddie Murphy).

U sirotištu se Norbit sprijateljio s Kate (Thandie Newton), ali djevojčica je ubrzo posvojena, pa je Norbit opet ostao sam. Kako se ne bi osjećao napuštenim, o njemu se brine velika debela Rasputia (Eddie Murphy), koja brzu hranu tamani kao da sutra ne postoji.

Kad odrastu, Rasputia se pretvori u zastrašujuću ženu, koja Norbita natjera na brak. Našem junaku se čini kako više doista ne može izdržati životne nepravde, ali baš tada se u grad vraća Kate, koja od gospodina Wonga želi otkupiti sirotište.

Norbit se ponovno zaljubljuje, ali Rasputia, njena braća gangsteri i Katein zaručnik imaju drugačije planove...

Jedna od ponajvećih komičarskih zvijezda osamdesetih godina, Eddie Murphy je i u tekućem tisućljeću u nekoliko navrata pokazao kako doista svakoga može nasmijati do suza, što čini i u komediji „Norbit“ redatelja Briana Robbinsa.

Iako se određeni dio šala i može učiniti predvidljivima, treba priznati kako bi ih malo tko izveo uvjerljivije i razularenije od Murphyja, koji u filmu igra čak tri uloge. Doista je urnebesno gledati bračne razmirice u kojima obje uloge glumi isti čovjek, pogotovo kada je to Eddie Murphy.

 

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...