Navigation Content

Bogovi su pali na tjeme 2

Bogovi su pali na tjeme 2

The Gods Must Be Crazy 2

U nastavku popularnog hita, simpatični bušman N!xau u potrazi je za svojom nestašnom djecom.

INFO

RedateljJamie Uys

GlumciN!xau , Lena Farugia, Hans Strydom, Eiros , Nadies , Erick Bowen, Treasure Tshabalala

Sažetak

Kad Bušman Xixo (N!xau) povede svoju dječicu (Eiros i Nadies) u lov u pustinji Kalahari, pronalazak mrtvoga slona natjera ih da se raziđu: Xixo odluči pozvati susjednu obitelj da im pomogne pojesti slona, a djecu pošalje kući.

Na putu do svoga plemena djeca naiđu na nešto što nikad prije nisu vidjeli – veliki kamion. No jednom kad su se na njega popeli, više nisu mogli sići jer je kamion krenuo i odmah ubrzao.

Vrativši se na mjesto gdje su pronašli slona, Xixo po tragovima shvati da je nešto odvelo njegovu djecu, te brzo krene za tragovima.

U novoj pustolovini simpatični Bušman opet će upoznati neobične ljude, među kojima i izgubljenu američku odvjetnicu (Lena Farugia), dehidriranog lokalnog istraživača (Hans Strydom) i dvojicu suprotstavljenih vojnika.

Spletom okolnosti svi će se oni morati obračunati s okrutnim zvjerokradicama u čijem su kamionu zatočena Xixova djeca...

U podjednako kvalitetnom nastavku Uys se opet pokazuje kao dobar pripovjedač, što je izrazito bitno kod priče koja se, poput ove, kreće u više smjerova i to, često, brzim tempom karakterističnim za slapstick komedije. Visoka izvedbena razina, entuzijastičan autorski pristup i šarmantan sadržaj zasjenjuju činjenicu da se ovaj film malo razlikuje od prethodnika.

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...