Navigation Content

Dan očeva

Dan očeva

Father's Day

Billy Crystal i Robin Williams u potrazi za odbjeglim tinejdžerom za kojeg obojica vjeruju da im je sin.

INFO

RedateljIvan Reitman

GlumciBilly Crystal, Robin Williams, Julia Louis-Dreyfus, Nastassja Kinski, Charlie Hofheimer, Bruce Greenwood

Sažetak

Colette Andrews (Nastassja Kinski) iznenada u San Franciscu posjeti uglednog odvjetnika i svog bivšeg dečka Jacka Lawrencea (Billy Crystal), s kojim se nije vidjela sedamnaest godina. Jack joj priopći da iza sebe ima dva braka i da je sad u trećem s Carrie (Julia Louis-Dreyfus).

Ona njemu kaže da ima 16-godišnjeg sina Scotta (Charlie Hofheiner) koji je sa svojom djevojkom Nikki (Haylie Johnson) pobjegao od kuće, no da dječakov otac nije njezin suprug Bob (Bruce Greenwood), nego Jack. Jack je isprva konsterniran, ali povjeruje Colette i daje se u potragu za dječakom.

Istu priču koju je ispričala Jacku, Colette ispriča i svom drugom dečku iz tih davnih dana, učitelju engleskog i životnom gubitniku Daleu Putteyju (Robin Williams).

Tražeći informacije o Scottu kod Nikkinog oca mehaničara, Jack i Dale se susretnu, ali još ne shvate da traže istog dječaka. Tek kod Nikkine majke shvate da je Colette obojici prodala istu priču.

Jack je nazove i zatraži objašnjenje, a ona mu kaže da nije sigurna koji je od njih dvojice otac pa im se odlučila obojici obratiti. Zadovoljni objašnjenjem, Jack i Dale nastave slijediti Scottov trag koji ih vodi u Sacramento, na koncert hardcore skupine Sugar Ray...

“Dan očeva” zanimljiva i je i zabavna komedija s prvorazrednom glumačkom ekipom. Film je režirao i koproducirao hitmaker Ivan Reitman (Istjerivači duhova 1 i 2, Policajac iz vrtića, Blizanci, Junior, Dave – predsjednik za jedan dan, Šest dana, sedam noći), a koproducent mu je bio također hitmaker, samo akcijskih filmova, Joel Silver (48 sati, Predator, trilogija Umri muški).

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...