Navigation Content

Kung-fu frka

Kung-fu frka

Kung Fu Hustle

Želeći postati članom bande, mladić izazove neobičan obračun ekscentričnih stanara i bande

INFO

RedateljStephen Chow Sing-Chi

GlumciStephen Chow, Xiagang Feng, Yuen Wah, Zhi Hua Dong, Danny Chan

Sažetak

Usred kaosa predrevolucionarnoga doba Kine u Šangaju 1940. godine, zapušteni Sing (Stephen Chow) nastoji podići svoj status u društvu želeći se pridružiti elitnoj i nemilosrdnoj bandi Axe. Kad pokuša iznuditi novac od nekog mještanina u pretrpanome stambenom kompleksu nazvanom Svinjac, njegovi komični pokušaji zastrašivanja privuku bandu Axe u sukob.

Stanovnici Svinjca nađu se u dilemi i moraju se boriti za svoj život, a pokazat će se i neki legendarni majstori borilačkih vještina. Sing se sad mora suočiti sa svojom smrtnošću kako bi otkrio pravu narav majstora kung-fua.

Prilično solidne kritike koje su stigle na račun okorjelog obožavatelja Brucea Leea teško je pošteno prenijeti. Riječ je o kombinaciji hongkonške komedije, istočnjačkoga horora, stiliziranih borbi i dobrog starog slapsticka, a Hollywood Reporterovci su mu skinuli kapu i zbog solidne razine snimanja i montaže.

Film je 2006. godine nominiran za 'Zlatni globus' i to u kategoriji najboljega stranoga filma.

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...