Navigation Content

Bugattijev superauto

Bugattijev superauto

Projektiran uz pomoć tehnika posuđenih iz svemirske industrije i s najvećom brzinom od 407 km/h - divite se začuđujućem Bugatti Veyronu.

INFO

Sažetak

Elegantan, sofisticiran i nevjerojatno brz: divite se zaista iznenađujućem Bugatti Veyronu.

Ovaj superauto odvest će motornu industriju u budućnost s nekim od najnovijih trikova i tehnikama izrade iz svijeta svemirske i aero industrije koje su inspirirale ovaj jedinstveni dizajn. Snažan motor daje ovom automobilu nevjerojatnu snagu, dok je kočiona tehnologija karakteristična za jumbo jetove, što ovom superautomobilu daje iznimnu kontrolu.

Značajna odlika je također i futuristički kompjuterski sustav koji kontrolira svaki aspekt performansi ovog auta. Na vozaču ostaje samo da zaveže pojas i uživa u vožnji jednog od najjačih automobila na cesti.

Veličanstveno brz, tehnološki napredan i sa cijenom od nevjerojatnih 1.2 milijuna funti, pogledaje ovo posljednje izdanje iz radionice Bugattijeve obitelji.

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...