Navigation Content

Suze Bospora

Suze Bospora

Elveda derken

Sretno udanoj Lale čitav se svijet sruši kada sazna da boluje od tumora na mozgu. Odluči napustiti obitelj i svojim kćerima naći dostojnu zamjenu.

INFO

GlumciEce Uslu, Burcu Kara, Gökhan Tepe, Sinan Sümer, Seda Güven, Sait Genay, Fatma Karanfil

Sažetak

Lale (Ece Uslu) je pedijatrica koja ima sretnu obitelj i jako voli svog supruga i dvije male kćeri.

S piscem Egeom (Sinan Sümer) i dvije kćeri živi sretan život bez ikakvih problema. No, nakon lagane vrtoglavice Lale odluči otići na pregled nakon čega joj se život mijenja iz temelja. Saznaje kako boluje od tumora na mozgu.

Smatrajući kako treba zaštiti svoju obitelj Lale je odluči ostaviti, a svojim kćerima naći dostojnu majku koja će je moći zamijeniti. Nju pronalazi u prelijepoj Zejnep (Burcu Kara), teti iz vrtića svoje djece. Zejnep je i dalje rastrgana zbog činjenice kako nikada neće postati majka. Prije nekoliko godina je samo zbog toga, nemogućnosti da rodi, na dan vjenčanja ostavila čovjeka kojeg je jako voljela i još pokušava prebroditi tu traumu.

Dodatnu komplikaciju u Lalinom životu unijet će njezin prijatelj, neurokirurg Ateš (Gökhan Tepe) koji je zaljubljen u nju.
 

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...