Navigation Content

Kako uspjeti u Americi

Kako uspjeti u Americi

How To Make It In America

U koga ćete se pretvoriti kako biste postigli što želite? S tim su pitanjem suočeni Ben i Cam, prijatelji u dvadesetima koji teže uspjeti u modnoj industriji te nastavljaju tražiti posao u New Yorku kako bi ostvarili svoje snove.

INFO

RedateljJulian Farino, Julian Farino

GlumciVictor Rasuk, Victor Rasuk, Bryan Greenberg, Lake Bell, Eddie Kaye Thomas

Sažetak

HBO predstavlja drugu sezonu humoristične serije o gradskim pustolovinama Bena (Bryan Greenberg), dizajnera u usponu čije su ranije projekte potkopali sudbina i novac, i Cama (Victor Rasuk), Benova najboljeg prijatelja, slobodne duše i nadobudnog mogula.

Ove sezone, dok i dalje pokušavaju pokrenuti svoju liniju majica i jakni s kapuljačom CRISP, nakon lukrativnog puta u Japan Ben i Cam po centru New Yorka traže nove poslovne veze i slijede svaki dostupan trag s pomoću kojeg bi se istaknuli u iznimno konkurentnoj modnoj industriji.

Među ljudima s kojima se Ben i Cam susreću u gradu su Benova bivša djevojka Rachel (Lake Bell), dekoraterka interijera koja nakon putovanja po Africi i Europi traga za smislom svog života; Domingo (Scott 'Kid Cudi' Mescudi), dobro povezan prijatelj s ulice s vlastitim 'poduzetničkim' poslom; David 'Kapo' Kaplan (Eddie Kaye Thomas), menadžer investicijskih fondova i znanac iz srednje škole, te Camov bratić Rene (Luis Guzmán), bivši zatvorenik koji se i sam želi obogatiti prodajom svoga energetskog napitka 'Rasta Monsta'.

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...