Navigation Content

Spartak: Bogovi arene

Spartak: Bogovi arene

Spartacus: Gods of the Arena

Željno iščekivani prednastavak serije 'Spartak: Krv i pijesak' upoznaje nas s prvakom Kuće Bacijatove, Ganikom

INFO

GlumciDustin Clare, John Hannah, Jaime Murray, Peter Mensah, Lucy Lawless

Sažetak

Mlađi Bacijat nađe se na čelu gladijatorske škole svoga oca. Koristi svoga najvještijeg borca kako bi pridobio uslugu od lukavog plemića koji stoji iza gradnje nove arene.

Kuća Bacijatova u procvatu je i uživa u sjaju svoga neslavnog prvaka Ganika, od čije su vještine s mačem jače tek njegova žeđ za vinom i žudnja za ženama. To je doba koje je mladi Bacijat čekao. Spreman da svrgne oca s trona i preuzme vlast, bez razmišljanja će izdati svakoga kako bi se pobrinuo da njegovi gladijatori ostanu tražena roba.

Uz njega je odana i proračunata supruga Lukrecija, koja mu pomaže u spletkama koristeći besramne talente svoje zavodničke prijateljice Gaje kad god stigne. Zajedno, ništa ih neće zaustaviti u varanju masa, preuzimanju vlasti i izrabljivanju Kapue u ovome odvažnom prednastavku serije Spartak: Krv i pijesak.

Uz povratničke zvijezde serije, Johna Hannaha (‘Mumija’, ‘Četiri vjenčanja i sprovod’) kao Bacijata, Lucy Lawless (‘Xena: Princeza ratnica’) kao Lukreciju i Petera Mensaha (‘300’, ‘The Incredible Hulk’) kao Enomaja, upoznajemo i nove glumce poput Dustina Clarea (‘Underbelly') u ulozi Ganika, Jaime Murray (‘Hustle') u ulozi Gaje i Marise Ramirez (‘General Hospital') u ulozi Melite.

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...