Navigation Content

Promatraj i prijavi

Promatraj i prijavi

Observe and Report

Nesposobni zaštitar ima samo jednu želju - postati policajac!

INFO

RedateljJody Hill

GlumciRay Liotta, Dan Bakkedahl, Anna Faris, Michael Pena, Seth Rogen

Sažetak

Lovci na rasprodaje u trgovačkom centru Forest Ridge dobit će i više nego što su tražili u obliku bucmastog egzibicionista u otrcanom ogrtaču.

Kupci su zgađeni, ali zaštitar Ronnie Barnhardt nije: ‘Ovaj odvratni perverznjak najbolja je stvar koja mi se dogodila!’ Hvatanje tog lika mogla bi mu biti karta za pravi policijski posao i romansu sa zgodnom princezom s odjela za kozmetičke proizvode...

U trgovačkom centru Forest Ridge, šef osiguranja Ronnie Barnhardt svojim područjem patrolira željeznom šakom. Bori se protiv skateboardera, kradljivaca i pokojih neoposlušnih kupaca dok sanja o danu kad će svoju svjetiljku zamijenit značkom i revolverom.

Taj dan dođe kad se trgovački centar nađe pod napadom egzibiconista... I Ronnie Barnhardt odluči da će učiniti još jednu stvar osim da samo promatra i prijavi.

Seth Rogan (‘Superbad’, ‘Pineapple Express’) glumi Barnhardta kojega obmana o vlastitoj veličanstvenosti dovede do toga da pokaže svoj podcijenjeni dar za provođenje pravde, u nadi da će uhvatiti egzibicionista i osvojiti srce djevojke iz snova Brandi (Anna Farris), zgodne djevojke s kozmetičkog odjela.

Međutim Barnhardtovo djelovanje izazove rat s jednako natjecateljski nastrojenim detektivom Harrisonom (Ray Liotta) iz lokalne policije. Barnhardt sad ne samo da mora uhvatiti egzibicionista, nego to mora učiniti prije negoli to učini prava policija.

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...