Navigation Content

Big Brother

Big Brother

Big Brother

Još samo nekoliko dana dijeli nas do velikog finala

INFO

Sažetak

Ostalo je još samo tjedan dana do kraja prvog regionalnog Big Brother showa RTL Televizije. No, finalisti Duško, Nemeš, Marijana, Nirmal, Nikola, Lester, Soraja, Brendon i Horvat ni ne znaju što ih sve čeka ovaj tjedan.

Prije samog finala u nedjelju, 26. lipnja, od 20.00 sati, u trosatnom showu, Big Brother je stanarima priredio i polufinale, koje će se održati u petak, a za koje oni još ni ne znaju!

Za vrijeme polufinala gledatelji će glasati kojih će četvero stanara napustiti show i tako propustiti svoju šansu za glavnom nagradom.

U Kući će od petka do nedjelje ostati petero stanara, a oni će tada, u spektakularnoj završnici ovog najvećeg regionalnog showa, saznati tko je pobjednik i tko svojoj kući nosi 104 tisuće eura.

Uz mnoštvo iznenađenja, stanare i gledatelje zabavljat će uživo s Košutnjaka Tonči Huljić, Petar Grašo, Severina, Jelena Karleuša i Nataša Bekvalac.

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...