Navigation Content

Sva lica Tare

Sva lica Tare

United States of Tara

Izvrsna Toni Collette u ulozi brižne žene i majke koja žonglira s obitelji i karijerom dok pati od disocijativnog poremećaja identiteta

INFO

RedateljCraig Gillespie, Craig Zisk

GlumciToni Collette, John Corbett, Rosemarie DeWitt

Sažetak

Tara Gregson (Toni Collette), brižna supruga i majka dvoje djece, boluje od disocijativnog poremećaja višestruke ličnosti i nitko nikada ne zna koja će se od njenih pomalo sramotnih i ekscentričnih ličnosti pojaviti, u pravilu, u najneprikladnijem mogućem određenom trenutku.

Obzirom da je prestala piti lijekove, kad god je pod stresom ili je 'peru' jaki emotivni osjećaji koje ne može savladati, Tara će se u tren oka pretvoriti u jednu od svoje, zasad četiri, alternativne osobnosti – divlju i zavodljivu tinejdžericu T., kućanicu Alice, glasnog veterana Vijetnamskog rata Bucka, ili vrlo destruktivnog, ali tajnovitog Gimmea.

Da bi stvar bila neobičnija, Tara se ujedno mora brinuti i o pomalo disfunkcionalnoj obitelji, o suprugu Maxu (John Corbett) koji je bezuvjetno voli i podržava sve njene osobnosti, iako nikada ne zna tko će ga dočekati kod kuće, o sestri Charmaine (Rosemarie DeWitt), koja se slaže samo s jednom njenom ličnosti i u stalnoj je potrazi za 'onim pravim', te klincima, čije se reakcije na mamina stanja kreću od zabrinutosti sina Marshalla (Keir Gilchrist), do otvorenog bunta starije kćeri Kate (Brie Larson), koja je, i ovako i onako, pomalo divlja.

'Sva lica Tare' (koju su mnogi već odgledali pod nazivom 'Tarin svijet') vrhunska je humoristična serija koju je prepoznala i publika i struka, nagradivši izvrsnu izvedbu Toni Collette sa Zlatnim globusom i Emmyjem u kategorijama za najbolju glumicu u humorističnoj seriji. Osim ove respektabilne glumice, koja je mnogima poznata kao mama iz filma „Šesto čulo“ (za koju je bila nominirana za Oscara) ili kao najveći ABBA-in fan Muriel iz filma „Muriel se udaje“, u seriji „Sva lica Tare“ glumi i John Corbett, poznatiji kao zgodni frajer iz serija „Život na sjeveru“ i „Seks i grad“.

Za nevjerojatan uspjeh serije također su zaslužni i vrhunska scenaristica i autorica serije, Diablo Cody (dobitnica Oscara za film „Juno“ iz 2007.g.) te izvršni producent Steven Spielberg, koji je svojim iskustvom i talentom osigurao vrhunsku produkciju.

Serija „Sva lica Tare“ uvest će nas u neobičan svijet čudne obitelji i još čudnije majke, čijim tijelom caruje čak petero osoba, uvijek pomalo neprikladnog ponašanja za situaciju u kojoj se nalazi. Ova izvanredna serija istovremeno će nas nasmijati i oduševiti neobičnim doživljajima, neočekivanim obratima i otkačenim humorom.

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...