Navigation Content

Zohan je zakon!

Zohan je zakon!

You Don't Mess With The Zohan

Komedija o vrhunskom izraelskom tajnom agentu, koji lažira vlastitu smrt kako bi ostvario svoj san – postao fancy frizer u New Yorku

INFO

RedateljDennis Dugan

Glumci Adam Sandler, John Turturro, Rob Schneider, Emmanuelle Chriqui, Nick Swardson

Sažetak

Izraelski komandos Zohan Dvir (Adam Sandler) poznat je diljem svoje zemlje – on je najbolji, najjači i najuspješniji antiteroristički agent. Iznimno vješt i naočigled neranjiv, Zohan je jednako spretan u udvaranju ženama kao i u uklanjanju svojih neprijatelja, među kojima se ističe njegov glavni protivnik, Palestinski terorist Fantom (John Turturro).

No, veliki Zohan krije tajnu – iako neizmjerno voli svoju zemlju, dosta mu je neprekidne borbe te sanja o prilici da napusti vojsku i izrazi svoju kreativnost kroz posao frizera. No, dokle god sudjeluje u borbi protiv terorizma, njegov san je nemoguć, zbog čega on svaku večer zaspi u suzama, nagnut nad slikama iz knjige frizura Paula Mitchela koju drži sakrivenu u svojoj sobi.

Zohanu se pruža prilika koju je čekao kada se Fantom ponovno pojavi. Umjesto da ga eliminira, on lažira vlastitu smrt i pobjegne, ostavljajući oduševljenog Fantoma u uvjerenju da je napokon porazio velikog Zohana. Skriven u prtljažnom kontejneru sa dvoje pasa, Scrappy i Coco, Zohan se prošverca u avion za New York ostavivši sve za sobom osim svog sna. Po dolasku upućuje se direktno u salon Paula Mitchella, gdje se predstavlja svojim novim lažnim identitetom, 'Scrappy Coco'. On očekuje da mu ponude posao, no umjesto toga ga u salonu ismiju zbog njegovih zastarjelih metoda. Ipak, to nije dovoljno da ga zaustavi u njegovoj novoj misiji.

Nakon još nekoliko neuspjelih pokušaja da pronađe posao, pruži mu se prilika u salonu koji se nalazi u susjedstvu u kojem Izraelci i Palestinci žive zajedno. No postoji jedan problem – salon je na arapskoj strani ulice. Iprva oklijeva – došao je u New York kako bi pobjegao od sukoba, no može li raditi za šefa Palestinca? Ipak prihvaća posao i uskoro postaje popularan među straijom klijentelom. I tako Zohan počinje živiti svoj američki san, no tada do Fantoma dolazi vijest da je njegov neprijatelj još uvijek živ te se on odmah zaputi u Ameriku kako bi jednom za svagda razriješili račune.

U filmu 'Zohan je zakon', komediji scenarista Judda Apatowa ('Zalomilo se'), Roberta Smigela ('Triumph the Insult Comic Dog') i Adama Sandlera, Sandler glumi Zohana, izraelskog komandosa koji lažira vlastitu smrt da bi mogao ići za svojim snom - postati frizer u New Yorku. Redatelj je Dennis Dugan.

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...