Navigation Content

Divlja vožnja 2

Divlja vožnja 2

Joy Ride: Dead Ahead

Rusty Nail, ubojica iza volana moćnog kamiona, našao je nove žrtve.

INFO

RedateljLouis Morneau

GlumciMark Gibbon, Kyle Schmid, Nick Zano, Nicki Aycox, Laura Jordan

Sažetak

Četvero prijatelja na putu za Las Vegas ne sluti kakav će pakao proživjeti. Nakon što im se auto pokvari usred ničega, moraju pronaći put natrag do civilizacije, ali ubojiti ih vozač kamiona ima svaku namjeru u tome spriječiti.

U 'Divljoj vožnji 2', nastavku mračnog trilera 'Divlja vožnja' iz 2001., ubojica Rusty Nail ponovno je u svom elementu. Ovaj put, ako je to ikako moguće, osvetnički nastrojen vozač kamiona ima još mračnije namjere.

Melissa (Nicki Aycox), njezin zaručnik Bobby (Nick Zano), sestra Kayla (Laura Jordan) i njezin novi dečko Nik Kyle Schmid), kojeg je upoznala preko interneta, odlučuju krenuti u Las Vegas kako bi proslavili Melissine i Bobbyjeve zaruke.

No, kad im se auto pokvari duž usamljene autoceste u pustinji gdje mobiteli nemaju signal, prisiljeni su ostaviti vozilo i pomoć potražiti pješke. Nailaze na izoliranu farmu gdje, začudo, u štali pronalaze 'Chevy Chevelle' iz 1971. u voznom stanju. Sa svakom namjerom da auto vrate, četvorka uskače u klasični auto i kreće put najbližega grada.

No, uskoro se uvaljuju u velike probleme te kreću na stravičan i nemilosrdan put u pakao...

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...