Navigation Content
Amelia
ČET u 06:00HBOHD

Amelia

Osvrt na život legendarne američke pilotkinje Amelije Earhart, koja je nestala 1937. leteći iznad Tihog oceana, u pokušaju da obleti svijet.

INFO

RedateljMira Nair

GlumciJoe Anderson, Richard Gere, Hilary Swank, Ewan McGregor, Christopher Eccleston

Sažetak

Fascinantan svijet obilježen avanturom, slavom i neprekinutim misterijem dolazi na vidjelo u filmu AMELIA, opširnom osvrtu na život legendarne pionirke avijacije, Amelije Earhart.

Nakon što je postala prva žena koja je preletjela Atlantik, Amelia (Hilary Swank) se nalazi u novoj ulozi američke junakinje – legendardne 'boginje svijetla' poznate po svojoj ogromnoj karizmi. Ipak, i pored svjetske slave, ova izuzetna žena se nikada nije promjenila. Ona je postala inspiracija za svakojake ljude, od Prve dame Eleanor Roosevelt (Cherry Jones) do muškaraca koji su joj bili najbliži srcu: njen suprug, promoter i izdavački magnat George P. Putnam (Richard Gere) i dugogodišnji prijatelj i ljubavnik, pilot Gene Vidal (Ewan McGregor).

U ljeto 1937. godine, Amelia je krenula na najodvažniju misiju: solo let oko svijeta za koji su ona i George predvidjeli da će, bez obzira na ishod, postati jedno od putovanja o kojima će se najviše pričati.

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...