Navigation Content

Policajac s Beverly Hillsa

Policajac s Beverly Hillsa

Beverly Hills Cop

Policajac iz Detroita u potrazi za ubojicama svoga prijatelja dolazi na Beverly Hills.

INFO

Redatelj Martin Brest

Glumci Eddie Murphy, John Ashton, Lisa Eilbacher, Ronny Cox, Steven Berkoff

Sažetak

Komičar Eddie Murphy, koji nas svojom fantastičnom glumom već više od dvadeset godina nasmijava do suza, pojavljuje se u naslovnoj ulozi ovog blockbustera nakon kojeg su mu crveni tepisi Hollywooda postali svakodnevica. Vrtoglavi iznos od 316 milijuna dolara koje je film zaradio svjedoči o njegovoj popularnosti među gledateljima svih profila.Scenarij filma je nominiran za Oscara, glazba iz filma osvojila je Grammy, a film je nominiran za BAFTA-u i Zlatni globus.

Axel Foley (Eddie Murphy) detroitski je policajac kojega nadređeni šalju na prisilni godišnji odmor pošto nikako ne odustaje od traganja za ubojicom svoga najboljeg prijatelja. Slijedeći trag ubojice, Axela put vodi do Beverly Hillsa, gdje dobiva upozorenje lokalne policije da se ne miješa u istragu. Axel posjećuje svoju prijateljicu Jenny (Lisa Eilbacher), koja radi u galeriji umjetnina, te saznaje kako je njen šef Victor Maitland (Steven Berkoff) zapravo kralj narkomafije i jedan od odgovornih za smrt njegovog prijatelja.

Nominacija za Oskara u kategoriji najboljeg scenarija i nominacije za Zlatni globus (muška glavna uloga, najbolji film), kao i nagrada People's choice samo su neka od vrijednih priznanja prvog dijela 'Policajca s Beverly Hillsa'. Planetarni uspjeh zabilježila su i druga dva nastavka dok je premijera četvrtog dijela ove akcijske komedije predviđena za siječanj 2010. godine. Za sve ljubitelje kombinacije napetih akcijskih scena i dobrog humora sprema se odlična avantura na Beverly Hillsu.

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...