Navigation Content

Robinson Crusoe

Robinson Crusoe

Crusoe

Televizijska adaptacija romana Daniela Defoea o avanturama Robinsona Crusoea, koji igrom sudbine doživi brodolom te postane zarobljenik raja na pustom otoku.

INFO

GlumciPhilip Winchester, Tongayi Chirisa, Anna Walton, Sam Neill, Mark Dexter, Mia Maestro

Sažetak

Robinson Crusoe (Philip Winchester) odluči otići na putovanje u Novi svijet kako bi pronašao blago i spasio svoj obiteljski posao od dugova.

Kako bi zaštitio budućnost svoje mlade obitelji i prelijepe žene Susannah (Anna Walton), mladi Crusoe ostavlja ih pod budnim okom obiteljskog prijatelja i dobročinitelja Jeremiaha Blackthorna (Sam Neill). U cijelu priču se tada uplete sudbina te Crusoe doživi brodolom i nađe se zarobljen na otoku koji nije ucrtan ni na jednoj zemljopisnoj karti.

Oslanjajući se na svoju inteligenciju, Crusoe uspijeva preživjeti u neciviliziranim uvjetima te tamo stekne i novog prijatelja Petka (Tongayi Chirisa), domoroca koji ga je spasio iz nemilosrdnih kandži kanibala. Robinson će tijekom svog boravka na otoku otkriti nevjerojatne stvari te doživjeti razne nezgode i avanture poput dolaska lovaca na blago, napad kanibala i egzotičnih ljepotica. Unatoč tome što je razdvojen od svoje obitelji i života koji je ranije poznavao, Robinsonova želja da se vrati svojoj supruzi i obitelji je iz dana u dan sve veća.

U međuvremenu u Londonu, namjere zaštitnika njegove obitelji Blackthorna čini se ipak nisu bile tako časne kako je Crusoe mislio. Blackthorn se ujedinio sa Samuelom Tuffleyjem te na sve načine pokušava uništiti Crusoeovu obitelj i stečevinu. Pod pritiskom da zauzme strane, Susannah, uvjerena u činjenicu kako joj je voljeni suprug živ, biva protjerana, dok su djeca nasilno razdvojena od nje.

Kada se Blackthorn uvjeri da je Crusoe još uvijek živ, kreće u lov kako bi dovršio ono što je započeo - uništenje obitelji Crusoe. Bez ikakve nade za napuštanjem otoka, Crusoe svim silama nastoji ostvariti svoj cilj, a taj je vratiti se kući svojoj ljubljenoj supruzi i vratiti čast svojem imenu...

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...