Navigation Content
Tin Cup

Tin Cup

Kako bi osvojio Rene Russo, djevojku svog rivala Dona Johnsona, nekoć prvoklasni igrač golfa Kevin Costner prijavi se na otvoreno prvenstvo Amerike.

INFO

RedateljRon Shelton

GlumciKevin Costner, Don Johnson, Rene Russo, Cheech Marin, Linda Hart, Dennis Burkley

Sažetak

Roy McAvoy (Kevin Costner) nekoć je bio prvoklasni igrač golfa ali je zbog manjka samodiscipline i riskiranja u igri karijeru završio u nekoj zabiti, davanjem privatnih satova golfa. Za to vrijeme njegov najveći rival i nekadašnji prijatelj David Simms (Don Johnson) nastavlja niz uspješnih turneja.

Kada mu se na vratima pojavi prekrasna psihijatrica Molly (Rene Russo) i zatraži poduku jer želi impresionirati svog dečka, Roy ubrzo izgubi glavu za njom, ali saznaje da je njezin dečko nitko drugi nego David Simms.

Staro rivalstvo između dvojice vrhunskih igrača prenosi se i na ljubavni život. Roy je odlučan osvojiti Mollynu naklonost i vratiti se u igru, te se prijavi za otvoreno prvenstvo Amerike, zajedno sa svojim vjernim nosačem palica Romeom (Cheech Marin)...

Nema mnogo filmova koji se bave golfom, a "Tin Cup" jedan je od najboljih. Film ima dvije ravnopravne linije priče, jednu o romansi između Roya i Molly i drugu - o borbi glavnog junaka za povratak samopoštovanja kroz sport koji voli.

Ukupan rezultat toga je vrlo zabavan film bogat napetim situacijama s dvojicom rivala, duhovitim dijalozima i napetošću postupnog razvijanja osjećaja između Roya i njegove učenice. Jaka glumačka ekipa na čelu s Costnerom dodatna je preporuka ovom izvrsnom filmu.

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...