Navigation Content

Nijemi svjedok

Nijemi svjedok

Silent Witness

Serija koja se na originalan i dosad neviđen način bavi temama patologije i forenzike vraća se na male ekrane s pet novih priča

INFO

GlumciEmilia Fox, Richard Lintern, David Caves, Liz Carr

Sažetak

Nikki, Jack, Tom i Clarissa čine zanimljiv, dinamičan i nadasve human tim. Ove međusobno vrlo različite osobnosti ujedinjuju svoje znanje i iskustvo u potrazi za istinom i pravdom, iako se njihova shvaćanja tih pojmova često razlikuju.

Nova sezona donosi nam tematski vrlo različite epizode čija je zajednička odlika precizno oslikavanje života u suvremenom Londonu. Kroz te priče otkrivamo goleme razlike i suprotnosti koje vladaju u ovome gradu - bogati i siromašni, moćni i obespravljeni, elitne četvrti i sirotinjska naselja, iznureni radnici u raljama potplaćene birokracije, razočarana mladež zaboravljena od svih...

U epizodi "Sniper's Nest" London terorizira strijelac koji nasumce ubija prolaznike i tako naprasno prekida njihove komplicirane i vrlo različite živote.

"Falling Angels" je mračna i dirljiva priča o dvojici marginalaca, beskućniku i hotelskom recepcionaru, koje zbliži tragičan događaj - pred njihovim očima vlak podzemne željeznice pregazi čovjeka.

U epizodi "Protection" djevojčica nestane bez traga što teško pogađa njezinu socijalnu radnicu koja joj unatoč naporima nije uspjela naći novi dom.

Slijedi posve drugačija epizoda, "Squaring the Circle" - klasičan triler u kojemu glavni junaci istražuju krvavu pucnjavu u hotelu u središtu Londona u kojoj je ubijena dadilja ruskog oligarha.

U epizodi "One of our Own" ubojstvom policajca s obećavajućom karijerom započinje opsežna i mučna istraga koja stavlja na kušnju policijsku solidarnost i otkriva izdaju u obitelji, dok se naši junaci odlučno suprotstavljaju okrutnoj bandi krijumčara droge.

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...